Flavormonks en e-Juices

Iemand die geniet van zijn elektronische sigaret ofwel e-sigaret noemt men een vaper. Iedere vaper heeft veelal ook zijn geliefde smaak die geleverd wordt in de vorm van e-juice.

Natuurlijk hebben de meeste e-sigarettenrokers de behoefte aan een tabakssmaak, maar er bestaan in toenemende mate vapers die houden van alternatieve smaken. Denk hierbij aan een smaak als de verfrissende Gin & Tonic of natuurlijke fruitsmaken, zoals ananas of aardbei.
Er bestaan tegenwoordig vele producenten, die voornamelijk sturen op een lage prijs en vervolgens een aanslag op je smaakpapillen plegen door zoveel mogelijk synthetische geur- en smaakstoffen in de e-juice te stoppen.

Geert van Honsté van het Belgische Flavormonks doet het anders. Hij wilde zichzelf en zijn mede-vapers laten genieten van de smaken zoals de natuur ze ooit bedoeld had. Na een lange en vruchteloze zoektocht besloot hij een professionele partner te zoeken die kon helpen om natuurlijke geconcentreerde aroma's te ontwikkelen voor zijn e-juices.

Die partner is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de productie van aroma ‘s voor de voedingsindustrie. Het bedrijf is vooral bekend vanwege diens gin-aroma's en juist dat product is omgetoverd tot Flavormonks' eerste high-end geconcentreerde aroma voor het elektrisch roken.
Intussen levert Flavormonks een veelheid aan puur natuurlijke aroma's voor de e-sigaret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten